Verbouw

Geen enkel gebouw is hetzelfde, dus elke verbouwing is maatwerk. Voor een goede uitvoering is vakmanschap dan ook van cruciaal belang. Bij Bouwbedrijf Verkerk bent u verzekerd van de juiste kennis en ervaring om elke verbouwing snel en vakkundig aan te kunnen pakken.

De vakmannen van Bouwbedrijf Verkerk kunnen elke verbouwing realiseren. Of het nu gaat om timmerwerk, tegels zetten, vloeren leggen, leidingen aanleggen of stukadoorswerkzaamheden. Veel specialismen hebben we in ons eigen team. En anders kunnen we vertrouwen op de expertise van betrouwbare onderaannemers. Zodat u erop kunt rekenen dat het mooiste resultaat op de meest efficiënte manier wordt bereikt.

Natuurlijk wilt u graag weten wat een verbouwing gaat kosten. Daarom inventariseren we voorafgaand aan de werkzaamheden uw wensen en geven wij u een uitgebreide offerte. Ook bij een eventuele vergunningaanvraag kunnen wij u van dienst zijn.

Een verbouwing zal altijd voor enige vorm van overlast zorgen. Maar wij proberen dit tot een minimum te beperken. Sowieso weet u altijd precies wanneer wij wat gaan uitvoeren, zodat u daarmee rekening kunt houden. En heeft u bepaalde werkzaamheden liever op een ander moment in verband met de daarmee gepaard gaande overlast, dan passen wij in overleg onze planning daarop aan.

Wilt u ook uw huis of bedrijfspand verbouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Bekijk onze projecten op het gebied van verbouwen!