Stukadoor Wageningen

Bent u op zoek naar een stukadoor in Wageningen? Bouwbedrijf Verkerk heeft team van 10 vakmannen die klaarstaan om u te helpen met uw verbouwing. Binnen het team hebben we een eigen stukadoor. Hij gaat zorgvuldig te werk en zorgt ervoor dat alles netjes afgedekt en afgeplakt wordt. Wat voor stucwerk u ook heeft, uw professionele stukadoor Wageningen staat voor u klaar!

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Verkerk?

Stukadoor Wageningen

Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de stucwerkzaamheden. U kunt erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gestuukt wordt!

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Snel een passende offerte
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Eigen werkplaats waar we meubels op maat maken
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

Wij werken niet alleen in Wageningen, maar ook in onder andere Culemborg, Geldermalsen en Rhenen.

Uw stukadoor in Wageningen

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Wageningen een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal.

Heeft u de stukadoor of één van onze andere vakmannen nodig? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze diensten!