Lees wat onze klanten van ons vinden

“Ruim 2 jaar geleden is er een dakkapel geplaatst op ons huis. Hierdoor hadden we 2 dakramen over welke Jeroen samen met mijn man in het schuine dak van de keuken heeft geplaatst. Het plaatsen ging snel en netjes. De dakramen zitten er mooi recht in en daarna heeft hij ze afgewerkt met onder verstek gezaagde latjes. Van te voren is hij langs geweest en heeft e.e.a. met ons doorgesproken. Onderdelen die niet meer goed waren kon hij leveren.
Jeroen is een vrolijke, gedreven en nauwkeurige vakman die het werk netjes aflevert en staat voor zijn klus. Mochten wij nog een keer iets in of om het huis willen verbouwen, dan gaan we zeker Jeroen weer vragen.”

Francina

Particulier

“De snelheid waarmee Bouwbedrijf Verkerk werkt is ongekend. Toch weet Jeroen precies wat hij doet en neemt hij de tijd wanneer dat nodig is. Precisiewerk kun je aan hem overlaten. Bovendien denkt hij met je mee, bijvoorbeeld tijdens de bouw van onze veranda. We hadden palen van 10 centimeter breed bedacht, maar Jeroen adviseerde palen van 20 centimeter. En inderdaad, het resultaat was veel mooier! Ook heb ik samen met hem onze schuur verbouwd. Met zijn enthousiasme en vrolijkheid was dat ook nog eens prettig werken!”
Edwin van Geene

Particulier

“Voor ons een hele ‘uitdaging’, voor Jeroen de normaalste zaak van de wereld! Onze bestaande aanbouw is voor de helft omgebouwd tot inpandige veranda. Het meedenken over de indeling, details, uitvoeren en de goede adviezen hebben tot een schitterend resultaat geleid! Jeroen, bedankt voor de samenwerking en de nette en mooie uitwerking van ons idee.”
Gijs en Gerie

Particulier

“Wij schakelden Bouwbedrijf Verkerk in voor de realisatie van onze nieuwe slaapkamer. We hadden zelf wat ideeën over hoe we het wilden. Dit hebben we voorgelegd aan Jeroen en vervolgens kwam hij met heel veel tips, bijvoorbeeld over het materiaalgebruik. Wij hebben zijn advies opgevolgd en hebben gekozen voor een prefab aanbouw, een prachtig systeem! Dat vinden wij niet alleen, maar ook anderen die het resultaat komen bekijken. Inmiddels hebben we Bouwbedrijf Verkerk ook bij anderen aanbevolen. Jeroen is gewoon goed in zijn werk. Hij werkt lekker door en is tegelijkertijd erg secuur. Dat is bij een bouw ook belangrijk.”
Ans

Particulier

“Een soepel en flexibel verbouwtraject, naar grote tevredenheid verlopen. Vertrekpunt was een grote verbouw van een oud huis, waarbij niet alle details m.b.t. werkzaamheden en kosten aan de voorkant inzichtelijk waren. Vakmanschap en ervaren projectbenadering (onderdelen afmaken volgens tijdsplanning en altijd paar stappen vooruit denken) resulteerden in goede voortgang en goed eindresultaat. Wanneer nodig kon er een stapje extra gezet worden, of een pas op de plaats. Goede en prettige communicatie maakten het geheel compleet.

Jan-Paul

Particulier

“Kundig, prima planning, goede prijs. Aannemer met kennis van zaken. Denk mee, duidelijke offerte, werken netjes. Groot voordeel is dat ze in de planning ook tijd kunnen maken voor wat kleinere klussen (tussendoor), en deze ook gewoon graag aannemen.

Sybren