Prefab

Prefab is een afkorting voor prefabricage. Dit is een proces in de bouw waarbij de benodigde onderdelen vooraf in de werkplaats gemaakt worden. De verschillende onderdelen worden later op de bouwplaats in elkaar gezet. Op deze manier is er minder werk op de bouwplaats of bij uw woning nodig. Hierdoor gaat de bouw een stuk sneller dan bij reguliere woningbouw. Bovendien ontstaat er minder overlast voor uzelf, omwonenden en het verkeer.

Prefab bouw wordt ingezet voor alle soorten verbouwingen en nieuwbouwwoningen. Het is ideaal voor dakopbouw doordat hout licht van gewicht is. Maar ook voor een tuinkantoor of mantelzorgwoning is prefab een erg goede keuze.

De voordelen van prefab bouw:

  • Kortere bouwtijd
  • Geen last van wisselende weersomstandigheden
  • Houtskeletbouw heeft een betere CO2-waarde: minder uitstoot en meer opslag van CO2
  • Lichtgewicht
  • Minder overlast voor de klant

Doordat geen enkel gebouw hetzelfde is, is elke verbouwing maatwerk. Hierdoor kunnen wij de nieuwbouw, uitbouw of opbouw precies naar uw wens maken. Er is heel veel mogelijk. Onze vakmannen kunnen elke verbouwing realiseren. Binnen ons eigen team hebben we veel specialismen. Zo kunt u erop rekenen dat het mooiste resultaat op de meest efficiënte manier wordt bereikt.

Wilt u ook een prefab woning, op- of uitbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Bekijk onze projecten op het gebied van prefab!

Vraag ons magazine aan!

magazine Bouwbedrijf Verkerk
Wilt u graag alles thuis rustig nalezen? Vraag ons magazine aan! We sturen het graag naar u op of komen het magazine persoonlijk bij u langsbrengen.

Naam(Vereist)
Adres