Prefab tuinkantoor

Werkt u nog steeds regelmatig vanuit huis? Maar heeft u in huis weinig ruimte voor een werkplek? Dan is een prefab tuinkantoor misschien wel iets voor u. Een rustige plek om overdag te werken en ’s avonds te relaxen!

Wat is een prefab tuinkantoor?

Een tuinkantoor is, zoals de naam al zegt, een kantoor in een tuin. Het kantoor staat los van de woning en wordt gebruikt als kantoorruimte om te werken of om klanten te ontvangen.

Prefab is de afkorting van prefabricage, dit betekent dat de onderdelen vooraf in de werkplaats gemaakt worden. De opbouw van het kantoor begint dus bij ons in de werkplaats. Hier worden verschillende onderdelen gemaakt, die later op de bouwplaats in elkaar gezet gaan worden. Dit zorgt dat de bouw ter plekke een stuk sneller gaat. En dat betekent minder overlast voor uzelf en uw buren!

Benieuwd hoe zo’n prefab project er aan toe gaat? Of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze prefab projecten!

Prefab tuinkantoor

De voordelen van prefab

Een prefab tuinkantoor heeft verschillende voordelen ten opzichte van reguliere bouw. Zo gaat de bouw sneller en veroorzaakt dit minder overlast. Maar er zijn nog meer voordelen: 

  • Uw tuinkantoor staat voor u het weet, prefab bouw gaat een stuk sneller dan reguliere bouw
  • Houtskeletbouw heeft een betere CO2-waarde: minder uitstoot van CO2
  • Minder overlast voor u en uw buren
  • Elk project is maatwerk: wij kunnen uw werkplek naar uw wensen maken

Een tuinkantoor op zich heeft ook diverse voordelen. Zo heeft u minder afleiding tijdens het werken, meer rust en focus, kunt u werk en privé beter scheiden en heeft u in uw woning meer ruimte over voor andere dingen. Wil u thuis klanten ontvangen? Dan is een tuinkantoor ook zeer geschikt door het strakke design en de mooie uitstraling. 

Een tuinkantoor door Bouwbedrijf Verkerk

Ziet u zich al zitten in uw nieuwe prefab tuinkantoor? We helpen graag met het realiseren van dit idee. Met ons team van deskundige vakmannen hebben we ruime ervaring en diverse projecten succesvol afgerond. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud: wij kunnen het allemaal. Neem contact met ons op!

Bouwbedrijf Verkerk plaatst niet alleen prefab tuinkantoren, maar onder andere ook prefab mantelzorgwoningen en dakkapellen. Liever een prefab dakopbouw? Dat kan ook!

Bekijk onze diensten!