Prefab mantelzorgwoning

Bent u mantelzorger en op zoek naar een mantelzorgwoning? Voor uzelf of voor diegene waar u zorg aan gaat verlenen? Of gaat er iemand zorg aan u verlenen? Dan is een prefab mantelzorgwoning misschien wel iets voor u.

De voordelen van prefab

Een prefab mantelzorgwoning heeft verschillende voordelen ten opzichte van reguliere bouw. Zo gaat de bouw sneller en veroorzaakt dit minder overlast. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • Uw mantelzorgwoning staat voor u het weet, prefab bouw gaat een stuk sneller dan reguliere bouw
  • Houtskeletbouw heeft een betere CO2-waarde: minder uitstoot van CO2
  • Minder overlast voor u en uw buren
  • Elk project is maatwerk: wij kunnen uw werkplek naar uw wensen maken

Een mantelzorgwoning op zich heeft ook diverse voordelen. Zo is er altijd iemand in de buurt, dit kan een veilig en vertrouwd gevoel geven. Daarnaast scheelt het reistijd voor de zorgverlener, waardoor er meer tijd overblijft voor werk, familie en vrijetijdsbesteding.

Benieuwd hoe zo’n prefab project er aan toe gaat? Of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze prefab projecten!

Prefab mantelzorgwoning

Wat is een prefab mantelzorgwoning?

Een mantelzorgwoning is een woning op het terrein van iemand die zorg nodig heeft. In deze woning woont de zorgverlener, vaak is dit een vriend of familielid. Maar het kan ook andersom: de persoon die zorg nodig heeft kan ook in de mantelzorgwoning gaan wonen op het terrein van het huis van de zorgverlener.

Prefab is de afkorting van prefabricage, dit betekent dat de onderdelen vooraf in de werkplaats gemaakt worden. De opbouw van het kantoor begint bij dus ons in de werkplaats. Hier worden verschillende onderdelen gemaakt, die later op de bouwplaats in elkaar gezet gaan worden. Dit zorgt dat de bouw ter plekke een stuk sneller gaat. En dat betekent minder overlast voor uzelf en uw buren!

Een mantelzorgwoning door Bouwbedrijf Verkerk

We helpen u graag bij het realiseren van een prefab mantelzorgwoning. Met ons team van deskundige vakmannen hebben we ruime ervaring en diverse projecten succesvol afgerond. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud: wij kunnen het allemaal. Neem contact met ons op!

Bouwbedrijf Verkerk plaatst niet alleen prefab mantelzorgwoningen, maar onder andere ook prefab dakkapellen en tuinkantoren. Liever een prefab aanbouw? Dat kan ook!

Bekijk onze diensten!