Prefab dakopbouw

Heeft uw woning een nieuw dak nodig? Of wordt er een extra verdieping gebouwd? Ga dan voor een prefab dakopbouw! Prefab is de afkorting van prefabricage, dit betekent dat de onderdelen vooraf in de werkplaats gemaakt worden. Dit kan voor zowel verbouwingen als voor nieuwbouwwoningen worden gebruikt.

De voordelen van een prefab dak

Een prefab dakopbouw heeft verschillende voordelen ten opzichte van reguliere bouw. Zo gaat de bouw sneller en veroorzaakt dit minder overlast. Maar er zijn nog meer voordelen:
  • Ideaal voor dakopbouw: het hout is licht van gewicht
  • Kortere bouwtijd ten opzichte van reguliere bouw
  • Houtskeletbouw heeft een betere CO2-waarde: minder uitstoot van CO2
  • Minder overlast voor u en uw buren
  • Elke verbouwing is maatwerk: wij kunnen alles precies naar uw wensen maken
Prefab dakopbouw

Prefab (dak)opbouw

De opbouw van het dak begint bij ons in de werkplaats. Hier worden verschillende onderdelen gemaakt, die later op de bouwplaats in elkaar gezet gaan worden. Dit zorgt dat de bouw ter plekke een stuk sneller gaat. En dat betekent minder overlast voor uzelf en uw buren! Benieuwd hoe zo’n prefab project er aan toe gaat? Wij hebben een  voorbeeld van een prefab dakopbouw waar u stap voor stap kunt zien hoe het proces verloopt. Wilt u meer inspiratie? Bekijk dan al onze prefab projecten!

Prefab door Bouwbedrijf Verkerk

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Waar hij in 2019 alleen begon, is het inmiddels uitgegroeid tot een team van 10 vakmannen met verschillende expertises. Met ons team van deskundige vakmannen hebben we ruime ervaring en diverse projecten succesvol afgerond. Een van onze diensten is prefab bouwen vanwege de vele voordelen van prefab.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud: wij kunnen het allemaal. U hoeft alleen maar te genieten van uw nieuwe prefab dakopbouw. Neem contact met ons op!

Bekijk onze diensten!