Prefab dakkapel

Wilt u een dakkapel op uw woning laten plaatsen? Ga dan voor een prefab dakkapel! Prefab is de afkorting van prefabricage, dit betekent dat de onderdelen vooraf in de werkplaats gemaakt worden. Doordat elk project maatwerk is, kunnen wij alles precies naar uw wensen realiseren!

De voordelen van een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel heeft verschillende voordelen ten opzichte van reguliere bouw. Zo gaat de bouw sneller en veroorzaakt dit minder overlast. Maar er zijn nog meer voordelen: 

  • Ideaal voor een dakkapel: het hout is licht van gewicht
  • Kortere bouwtijd ten opzichte van reguliere bouw
  • Houtskeletbouw heeft een betere CO2-waarde: minder uitstoot van CO2
  • Minder overlast voor u en uw buren
  • Elk project is maatwerk: wij kunnen alles precies naar uw wensen maken

Prefab dakkapel

De opbouw van de dakkapel begint bij ons in de werkplaats. Hier worden verschillende onderdelen gemaakt, die later op de bouwplaats in elkaar gezet gaan worden. Dit zorgt dat de bouw ter plekke een stuk sneller gaat. En dat betekent minder overlast voor uzelf en uw buren! Benieuwd hoe zo’n prefab project er aan toe gaat? Bekijk dan al onze prefab projecten!

Prefab dakkapel

Prefab door Bouwbedrijf Verkerk

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Waar hij in 2019 alleen begon, is het inmiddels uitgegroeid tot een team van 10 vakmannen met verschillende expertises. Met ons team van deskundige vakmannen hebben we ruime ervaring en diverse projecten succesvol afgerond. Een van onze diensten is prefab bouwen vanwege de vele voordelen van prefab. 

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud: wij kunnen het allemaal. U hoeft alleen maar te genieten van uw nieuwe prefab dakkapel. Neem contact met ons op!

Bouwbedrijf Verkerk plaatst niet alleen prefab dakkapellen, maar onder andere ook prefab mantelzorgwoningen en tuinkantoren. Liever een prefab aanbouw? Dat kan ook!

Bekijk onze diensten!