Prefab aanbouw

Wilt u een aanbouw aan uw woning laten plaatsen? Ga dan voor een prefab aanbouw! Prefab is de afkorting van prefabricage, dit betekent dat de onderdelen vooraf in de werkplaats gemaakt worden. Doordat elk project maatwerk is, kunnen wij alles precies naar uw wensen realiseren! 

Prefab aanbouw

De opbouw van het dak begint bij ons in de werkplaats. Hier worden verschillende onderdelen gemaakt, die later op de bouwplaats in elkaar gezet gaan worden. Dit zorgt dat de bouw ter plekke een stuk sneller gaat. En dat betekent minder overlast voor uzelf en uw buren! Benieuwd hoe zo’n prefab project er aan toe gaat? Wij hebben een  voorbeeld van een prefab aanbouw waar u stap voor stap kunt zien hoe het proces verloopt. Wilt u meer inspiratie? Bekijk dan al onze prefab projecten!

Prefab aanbouw

De voordelen van een prefab aanbouw

Een prefab aanbouw heeft verschillende voordelen ten opzichte van reguliere bouw. Zo gaat de bouw sneller en veroorzaakt dit minder overlast. Maar er zijn nog meer voordelen: 

  • Ideaal voor aanbouw: het hout is licht van gewicht
  • Kortere bouwtijd ten opzichte van reguliere bouw
  • Houtskeletbouw heeft een betere CO2-waarde: minder uitstoot van CO2
  • Minder overlast voor u en uw buren
  • Elke aanbouw is maatwerk: wij kunnen alles precies naar uw wensen maken

Verduurzaam uw huis

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. Het brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee. Zo heeft u niet alleen financieel voordeel dankzij besparingen en subsidies, maar zorgt verduurzaming ook voor een fijner woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Door het gebruik van een warmtepomp, vloerverwarming/-koeling en zonnepanelen is onze hal volledig energie-neutraal.

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. Denk aan het isoleren van muren en daken, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Prefab door Bouwbedrijf Verkerk

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Waar hij in 2019 alleen begon, is het inmiddels uitgegroeid tot een team van 10 vakmannen met verschillende expertises. Met ons team van deskundige vakmannen hebben we ruime ervaring en diverse projecten succesvol afgerond. Een van onze diensten is prefab bouwen vanwege de vele voordelen van prefab.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud: wij kunnen het allemaal. U hoeft alleen maar te genieten van uw nieuwe prefab aanbouw. Neem contact met ons op!

Bekijk onze diensten!