Over ons

Bouwbedrijf Verkerk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Het bedrijf werkt voornamelijk in het gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. Het team bestaat uit 11 vakmannen, waaronder een eigen stukadoor en tegelzetter. Dit maakt dat Bouwbedrijf Verkerk snel en adequaat kan reageren op vragen van haar opdrachtgevers. Niet gek dat veel vaste (zakelijke) klanten vertrouwen op de expertise van Bouwbedrijf Verkerk.

Drijvende kracht achter Bouwbedrijf Verkerk is Jeroen Verkerk. Al zijn hele werkende leven is Jeroen bezig in de bouw. Hij heeft verschillende functies bekleed, van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 startte hij voor zichzelf met Bouwbedrijf Verkerk. Het team groeide binnen zeer korte tijd naar de omvang die het nu heeft. Het laat zien dat de unieke aanpak van Jeroen en zijn collega’s aansluit op de verwachtingen van haar klanten.

Hoe groot of klein uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar. De vakkennis die binnen het team aanwezig is, is groot. En mocht uw opdracht expertise vereisen die niet in-house aanwezig is, dan heeft Bouwbedrijf Verkerk een netwerk van betrouwbare specialisten waar ze een beroep op kan doen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Bekijk onze diensten!

Vraag ons magazine aan!

magazine Bouwbedrijf Verkerk
Wilt u graag alles thuis rustig nalezen? Vraag ons magazine aan! We sturen het graag naar u op of komen het magazine persoonlijk bij u langsbrengen.

Naam(Vereist)
Adres