Nieuwbouw Wamel

Bent u in Wamel op zoek naar een betrouwbare partner voor een nieuwbouw woning? Bouwbedrijf Verkerk neemt u al het werk uit handen en maakt duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd wordt!

Nieuwbouw Wamel

Hoe uw nieuwe woning of bedrijfspand er ook uit komt te zien, bij Bouwbedrijf Verkerk is vrijwel alles mogelijk. Of u nu een gemetselde woning of een bedrijfspand in houtskeletbouw wilt, wij helpen u graag.

Wij zijn een BouwGarant-aannemer. Als u met een bedrijf samenwerkt dat een BouwGarant keurmerk heeft, werkt u met ervaren vakmensen. Bij het bouwen van een nieuwe woning is het belangrijk dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast wil je zekerheid of alles aan de wet- en regelgeving voldoet. Ook geeft dit zekerheid over het nakomen van afspraken. U krijgt wat er is afgesproken en alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat de bouw probleemloos verloopt. Als u met een bedrijf samenwerkt dat een BouwGarant keurmerk heeft, werkt u met ervaren vakmensen. Neem gerust contact met ons op of bekijk onze eerder uitgevoerde projecten.

Verduurzaam uw huis!

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Wamel te verduurzamen. Denk aan het isoleren van muren en daken, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Duurzaam bouwen wordt steeds belangrijker. Het brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee. Zo heeft u niet alleen financieel voordeel dankzij besparingen en subsidies, maar zorgt verduurzaming ook voor een fijner woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Door het gebruik van een warmtepomp, vloerverwarming/-koeling en zonnepanelen is onze hal volledig energie-neutraal.

Nieuwbouw Wamel

Wat kunnen wij voor u in Wamel betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

• Ruime ervaring in nieuwbouwverbouwrenovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

Wij bouwen niet alleen nieuwbouw in Wamel, maar bijvoorbeeld ook in Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel en Maasbommel.

Bekijk onze diensten!