Hoera! Wij zijn een BouwGarant-aannemer

We hebben weer een mooie stap gezet, want sinds kort mogen we ons BouwGarant-aannemer noemen! Benieuwd wat dit betekent? Lees dan snel verder.

Wat is BouwGarant?

Bij het bouwen van een nieuwe woning is het belangrijk dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast wil je zekerheid of alles aan de wet- en regelgeving voldoet. Hierdoor is het BouwGarant ontstaan. Een van de redenen voor ons om deze certificering te behalen, is onze ambitie om meer nieuwbouwprojecten uit te mogen voeren. Voor de financiering van dergelijke projecten stellen veel banken namelijk als eis dat u in zee gaat met een BouwGarant-aannemer. 

Om je als bouwbedrijf hierbij aan te kunnen sluiten, moet je aan strenge eisen voldoen. Zo hebben wij ons aannemersdiploma behaald, om aan te tonen dat we een goede theoretische bouwkennis hebben. Ook alle andere stappen hebben we binnen enkele maanden probleemloos doorlopen. En zo kunnen we ons nu trots een van de 1.400 BouwGarant bedrijven in Nederland noemen!

Jeroen (eigenaar Bouwbedrijf Verkerk)
Jeroen (eigenaar Bouwbedrijf Verkerk) is erg trots dat zijn bedrijf nu is aangesloten bij BouwGarant!

Waarom kiezen voor een bedrijf met BouwGarant?

Nu vraagt u zich misschien af, wat heb ik hieraan? Als u een nieuwbouwproject gaat uitvoeren, is het fijn om met betrouwbare partijen te werken. Als u met een bedrijf samenwerkt dat een BouwGarant keurmerk heeft, werkt u met ervaren vakmensen. 

Zo wordt de kwaliteit gewaarborgd en geeft dit zekerheid over het nakomen van afspraken. U krijgt wat er is afgesproken en alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat de bouw probleemloos verloopt. Ook vergemakkelijkt het de financiering van uw project.

Het BouwGarant keurmerk is een mooie volgende stap die we hebben gezet. In 2019 is Bouwbedrijf Verkerk begonnen als eenmanszaak, waarna het al snel uitgroeide tot een bedrijf met 10 werknemers. Omdat we zo groeien, werd het ook tijd voor een nieuw softwarepakket: bouw7. Hiermee zijn we vooruitstrevend in een traditionele markt. Met deze software werken we meer digitaal en minder met papier. Dat is niet alleen een stuk overzichtelijker, maar het bespaart ook een heleboel papier. Super duurzaam!

Nu we het BouwGarant keurmerk hebben, gaan we ons ook meer richten op nieuwbouw. Benieuwd naar onze volgende stappen en projecten? Volg ons via social media om altijd up-to-date te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen.

BouwGarant keurmerk