Bouwbedrijf Rhenen

Bent u in Rhenen of omgeving op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verbouwing? Bouwbedrijf Verkerk neemt u al het werk uit handen en maakt duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

onderhoud dak bouwbedrijf Rhenen

Uw huis verduurzamen!

Of u nu kiest voor nieuwbouw, verbouw of renovatie, duurzaam bouwen is tegenwoordig van groot belang. Door subsidies en besparingen heeft u er niet alleen financieel voordeel mee, maar draagt het ook (flink) bij aan de verbetering van uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Rhenen te verduurzamen. Denk aan het isoleren van muren en daken, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen. Beter voor uw woongenot, uw portemonnee en natuurlijk het milieu!

Wat kunnen wij als bouwbedrijf voor u in Rhenen betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

 

Als u ons als bouwbedrijf kiest is er vanalles mogelijk, denk hierbij aan het bouwen van een bedrijfspand of woning, het verbouwen van bijvoorbeeld de badkamer of keuken, renovatie en onderhoud aan o.a. uw dak of keuken en kasten op maat. Maar ook een veranda of buitenverblijf op maat behoren tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren dit graag voor u. Neemcontact met ons op voor een afspraak!

Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf in Rhenen, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. Onder andere in Culemborg, Geldermalsen, Rhenen en Wageningen.

Bekijk onze diensten!

Uw bouwbedrijf in Rhenen

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Rhenen een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!