Bouwbedrijf Culemborg

Bent u in Culemborg op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verbouwing? Wij zijn hét bouwbedrijf in Culemborg. Bouwbedrijf Verkerk neemt u al het werk uit handen en maakt duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt! 

Wat kunnen wij voor u in Culemborg betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Snel een passende offerte
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Eigen werkplaats waar we meubels en keukens op maat maken
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

aanbouw kapschuur Bouwbedrijf Culemborg

Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf in Culemborg, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. Bijvoorbeeld in Rhenen, Wageningen, Leerdam en Tiel.

Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze diensten!

Uw bouwbedrijf Culemborg

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Wij zorgen er daarnaast voor dat u snel een passende offerte krijgt, zodat we snel aan de slag kunnen!

Het bouwbedrijf Culemborg heeft een eigen werkplaats waar meubels, zoals kasten, en keukens op maat gemaakt kunnen worden. Vereist uw woning of bedrijfspand in Culemborg een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!