Op zoek naar een bouwbedrijf in de Betuwe?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de Betuwe? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Dan kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. Daarbij kunt u erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Uw bouwbedrijf in de Betuwe

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Jeroen heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Zijn team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in de Betuwe een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

 

aanbouw kapschuur door Bouwbedrijf Verkerk

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw bouwbedrijf in de Betuwe, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!

Wat kunnen wij als bouwbedrijf voor u in de Betuwe betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

Wij werken niet alleen als bouwbedrijf in de Betuwe, maar in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen.

Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze diensten!