Op zoek naar een bouwbedrijf in de Betuwe?

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de Betuwe? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Dan kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. Daarbij kunt u erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Verduurzaam uw huis!

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in de Betuwe te verduurzamen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, het installeren van warmtepompen en isoleren van muren en daken. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Of u kiest voor renovatie, verbouw of nieuwbouw, het is tegenwoordig zeer belangrijk om duurzaam te bouwen. Naast het financiële voordeel door subsidies en besparingen, levert duurzaam bouwen ook een grote bijdrage aan uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Uw bouwbedrijf in de Betuwe

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Jeroen heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Zijn team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in de Betuwe een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

 

aanbouw kapschuur door Bouwbedrijf Verkerk

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw bouwbedrijf in de Betuwe, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!

Wat kunnen wij als bouwbedrijf voor u in de Betuwe betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

Wij werken niet alleen als bouwbedrijf in de Betuwe, maar in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen.

Bekijk onze projecten!

Bent u benieuwd naar hoe wij onze projecten opleveren? Of wilt u tussentijdse foto’s zien van onze projecten? Kijk dan eens naar ons portfolio! Daar vindt u een collectie van onze uitgevoerde projecten, van dakrenovaties tot verbouwingen.