Bouwbedrijf Beneden-Leeuwen

Bent u in Beneden-Leeuwen op zoek naar een betrouwbare partner voor uw verbouwing? Wij zijn hét bouwbedrijf in Beneden-Leeuwen. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Als u ons als aannemer kiest is er een heleboel mogelijk. Denk hierbij aan het bouwen van een woning of bedrijfspand of het verbouwen van bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Maar we voeren ook onderhoud en renovatie aan o.a. uw keuken of dak uit, en maken kasten op maat. Een buitenverblijf of veranda op maat behoren tot de mogelijkheden. Wat uw ideeën ook zijn, wij helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bouwbedrijf Beneden-Leeuwen

Wat kunnen wij voor u in Beneden-Leeuwen betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Snel een passende offerte
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Eigen werkplaats waar we meubels en keukens op maat maken
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf in Beneden-Leeuwen, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. 

Verduurzaam uw huis!

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Beneden-Leeuwen te verduurzamen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, het installeren van warmtepompen en isoleren van muren en daken. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Of u kiest voor renovatie, verbouw of nieuwbouw, het is tegenwoordig zeer belangrijk om duurzaam te bouwen. Naast het financiële voordeel door subsidies en besparingen, levert duurzaam bouwen ook een grote bijdrage aan uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Bekijk onze projecten!

Bent u benieuwd naar hoe wij onze projecten opleveren? Of wilt u tussentijdse foto’s zien van onze projecten? Kijk dan eens naar ons portfolio! Daar vindt u een collectie van onze uitgevoerde projecten, van dakrenovaties tot verbouwingen.

Uw bouwbedrijf Culemborg

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Wij zorgen er daarnaast voor dat u snel een passende offerte krijgt, zodat we snel aan de slag kunnen!

Het bouwbedrijf Culemborg heeft een eigen werkplaats waar meubels, zoals kasten, en keukens op maat gemaakt kunnen worden. Vereist uw woning of bedrijfspand in Culemborg een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!