Aannemer Wageningen

Zoekt u een aannemer Wageningen? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. U kunt erop rekenen dat wij ons aan onze afspraken houden. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij als aannemer Wageningen voor u betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer in Wageningen moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand

 

aanbouw kapschuur

Als u ons als aannemer kiest is er vanalles mogelijk, denk hierbij aan het bouwen van een woning of bedrijfspand, het verbouwen van bijvoorbeeld de keuken of badkamer, onderhoud en renovatie aan o.a. uw keuken of dak en kasten op maat. Maar ook een buitenverblijf of veranda op maat behoren tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren dit graag voor u.

Uw huis verduurzamen!

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Wageningen te verduurzamen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, het installeren van warmtepompen en isoleren van muren en daken. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Of u kiest voor renovatie, verbouw of nieuwbouw, het is tegenwoordig zeer belangrijk om duurzaam te bouwen. Naast het financiele voordeel door subsidies en besparingen, levert duurzaam bouwen ook een grote bijdrage aan uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Wij zijn niet alleen aannemer Wageningen, maar wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen.

Bekijk onze diensten!

Uw aannemer in Wageningen

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Wageningen een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw aannemer Wageningen, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!