Aannemer Tiel

Bent u op zoek naar een aannemer Tiel voor uw verbouwing? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare aannemer voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij voor u als aannemer Tiel betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer Tiel moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Eigen werkplaats waar we meubels op maat maken
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • Snel een passende offerte
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

aanbouw kapschuur aannemer Tiel

Wij zijn niet alleen een aannemer in Tiel, wij werken onder andere ook in Arnhem, Culemborg en Rhenen.

Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

Verduurzaam uw huis!

Of u kiest voor renovatie, verbouw of nieuwbouw, het is tegenwoordig zeer belangrijk om duurzaam te bouwen. Naast het financiele voordeel door subsidies en besparingen, levert duurzaam bouwen ook een grote bijdrage aan uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Tiel te verduurzamen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, het installeren van warmtepompen en isoleren van muren en daken. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Bekijk onze projecten!

Bent u benieuwd naar hoe wij onze projecten opleveren? Of wilt u tussentijdse foto’s zien van onze projecten? Kijk dan eens naar ons portfolio! Daar vindt u een collectie van onze uitgevoerde projecten, van dakrenovaties tot verbouwingen.

Uw aannemer Tiel

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot aannemer. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Tiel een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw aannemer Tiel, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!