Aannemer Rhenen

Zoekt u een aannemer Rhenen of omgeving? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. U kunt erop rekenen dat wij ons aan onze afspraken houden. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij als aannemer voor u in Rhenen betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer in Rhenen moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Eigen werkplaats om meubels op maat te maken
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • Snel een passende offerte
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

Neem contact met ons op voor een afspraak!

aannemer Rhenen

Als u ons als aannemer kiest is, zijn er vele mogelijkheden. Denk hierbij aan het bouwen van een bedrijfspand of woning of het verbouwen van bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Maar we voeren ook renovatie en onderhoud uit aan onder andere uw keuken of dak, en maken kasten op maat. Een veranda of buitenverblijf behoren tot de mogelijkheden. Wat uw wensen en ideeën ook zijn, wij helpen u hier graag bij.

Wij zijn niet alleen als aannemer in Rhenen, wij werken onder andere ook in Geldermalsen, Tiel en Leerdam.

Bekijk onze diensten!

Uw aannemer Rhenen

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Rhenen een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven. Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!