Aannemer Maurik

Zoekt u een aannemer in Maurik? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. U kunt erop rekenen dat wij ons aan onze afspraken houden. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij voor u in Maurik betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer in Maurik moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • Eigen werkplaats waar we meubels op maat maken
  • Snel een passende offerte
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

aanbouw kapschuur Maurik

Wij zijn niet alleen aannemer in Maurik, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. Zoals in Tiel, Rhenen en Culemborg.

Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze diensten!

Uw aannemer in Maurik

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Maurik een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw aannemer in Maurik, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!