Aannemer Leerdam

Bent u op zoek naar een aannemer Leerdam of omgeving? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Dan kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Uw aannemer Leerdam

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Leerdam een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal. Neem contact met ons op voor een afspraak!

aannemer Leerdam

Wat kunnen wij als aannemer voor u in Leerdam betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer Leerdam moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Eigen werkplaats waar we meubels op maat maken
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Snel een passende offerte
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

 

Verduurzaam nu uw huis!

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Leerdam te verduurzamen. Denk aan het isoleren van muren en daken, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen. Beter voor uw woongenot, uw portemonnee en natuurlijk het milieu!

Of u nu kiest voor nieuwbouw, verbouw of renovatie, duurzaam bouwen is tegenwoordig van groot belang. Door subsidies en besparingen heeft u er niet alleen financieel voordeel mee, maar draagt het ook (flink) bij aan de verbetering van uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Wij zijn niet alleen aannemer in Leerdam, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. Bijvoorbeeld in Rhenen, Geldermalsen, Wageningen en Culemborg.

Bekijk onze diensten!