Aannemer Dreumel

Bent u in Dreumel of omgeving op zoek naar een aannemer voor uw verbouwing? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning en erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij als aannemer voor u in Dreumel betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer Dreumel moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wijdoen wat we beloven
  • Snel een passende offerte
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • Eigen werkplaats om meubels op maat te maken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand!

aannemer dreumel

Neem contact met ons op voor eenafspraak!

Als u ons als aannemer kiest is er een heleboel mogelijk. Denk hierbij aan het bouwen van een woning of bedrijfspand, of een aanbouw. Maar we voeren ook onderhoud uit, herstellen houtrot en renoveren deuren en kozijnen. Een buitenverblijf of veranda behoren ook tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen en ondersteunen hier u graag bij.

Bouwbedrijf Verkerk

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Dreumel een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

 

Wij zijn niet alleen aannemer in Dreumel, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen. Bijvoorbeeld in Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wamel, Maasbommel 

Bekijk onze diensten!

Uw aannemer Dreumel

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Dreumel vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Dreumel een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw aannemer Dreumel, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!