Aannemer Boven-Leeuwen

Zoekt u een aannemer in Boven-Leeuwen? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. U kunt erop rekenen dat wij ons aan onze afspraken houden. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij als aannemer voor u in Boven-Leeuwen  betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer in Wageningen moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand

 

aannemer boven-leeuwen

Als u ons als aannemer kiest is er vanalles mogelijk, denk hierbij aan het bouwen van een woning of bedrijfspand, het verbouwen van bijvoorbeeld de keuken of badkamer, onderhoud en renovatie aan o.a. uw keuken of dak en kasten op maat. Maar ook een buitenverblijf of veranda op maat behoren tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren dit graag voor u.

Wij zijn niet alleen aannemer in Boven-Leeuwen, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen zo als Beneden-Leeuwen, Wamel, Dreumel en Maasbommel

Neem contact met ons op voor een afspraak!

Bekijk onze diensten!

Uw aannemer in Boven-Leeuwen

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Boven-Leeuwen een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw aannemer in Boven-Leeuwen, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!