Aannemer Boven-Leeuwen

Zoekt u een aannemer Boven-Leeuwen? Bouwbedrijf Verkerk is dé betrouwbare partner voor uw verbouwing. Wij nemen u al het werk uit handen en maken duidelijke afspraken over de werkzaamheden. Zo kunt u daar rekening mee houden voor uw eigen planning. U kunt erop rekenen dat wij ons aan onze afspraken houden. Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand op de juiste manier en binnen de gestelde tijd gebouwd of verbouwd wordt!

Wat kunnen wij als aannemer Boven-Leeuwen voor u betekenen?

Waarom zou u voor Bouwbedrijf Verkerk als uw aannemer Boven-Leeuwen moeten kiezen? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud
  • Deskundige en gedreven vakmannen
  • Wij doen wat we beloven
  • Veel in-house expertise
  • Duidelijke afspraken
  • U hoeft alleen maar te genieten van uw (ver)nieuw(d)e woning of bedrijfspand

 

aannemer boven-leeuwen

Als u ons als aannemer kiest is er vanalles mogelijk, denk hierbij aan het bouwen van een woning of bedrijfspand, het verbouwen van bijvoorbeeld de keuken of badkamer, onderhoud en renovatie aan o.a. uw keuken of dak en kasten op maat. Maar ook een buitenverblijf of veranda op maat behoren tot de mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren dit graag voor u.

Wij zijn niet alleen aannemer in Boven-Leeuwen, wij werken in het hele gebied tussen Den Bosch/Utrecht en Arnhem/Nijmegen zoals Beneden-Leeuwen, Wamel, Dreumel en Maasbommel.

Verduurzaam nu uw huis!

Of u nu kiest voor nieuwbouw, verbouw of renovatie, duurzaam bouwen is tegenwoordig van groot belang. Door subsidies en besparingen heeft u er niet alleen financieel voordeel mee, maar draagt het ook (flink) bij aan de verbetering van uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Boven-Leeuwen te verduurzamen. Denk aan het isoleren van muren en daken, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen. Beter voor uw woongenot, uw portemonnee en natuurlijk het milieu!

Bekijk onze projecten!

Bent u benieuwd naar hoe wij onze projecten opleveren? Of wilt u tussentijdse foto’s zien van onze projecten? Kijk dan eens naar ons portfolio! Daar vindt u een collectie van onze uitgevoerde projecten, van dakrenovaties tot verbouwingen.

Uw aannemer Boven-Leeuwen

Bouwbedrijf Verkerk is opgericht door Jeroen Verkerk. Hij heeft veel werkervaring doordat hij verschillende functies binnen de bouw heeft gehad, variërend van timmerman tot uitvoerder. In januari 2019 heeft hij zijn eigen bouwbedrijf opgericht. Het team bestaat inmiddels uit 10 vakmannen, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Daardoor kan Bouwbedrijf Verkerk vrijwel alles voor u regelen binnenshuis. Vereist uw woning of bedrijfspand in Boven-Leeuwen een bepaalde expertise die niet binnen ons team aanwezig is? Dan hebben wij een heel netwerk van specialisten die ons betrouwbaar advies kunnen geven.

Hoe klein of groot uw klus ook is, Bouwbedrijf Verkerk, uw aannemer in Boven-Leeuwen, staat klaar om het voor u te regelen. Bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud, wij kunnen het allemaal!