Aannemer Arnhem

Zoekt u een aannemer Arnhem om uw woning te verbouwen? Bouwbedrijf Verkerk staat voor u klaar! Onze vakmensen hebben jaren aan ervaring opgedaan, waardoor ze uw huis uiterst professioneel kunnen verbouwen, of het nu gaat om het plaatsen van een aanbouw plaatsen of het slopen van een muur.

Uw aannemer Arnhem

Verkerk heeft een team aan professionals in dienst met verschillende specialiteiten, waaronder een stukadoor en een tegelzetter. Zo kunt u voor alle bouwkundige klussen op ons rekenen, zoals:

• Vloeren leggen
  • Leidingen aanleggen
  • Tegels zetten

In 2019 is Verkerk opgericht door Jeroen Verkerk. Tijdens zijn carriere heeft hij verschillende functies bekleed in de bouw, van timmerman tot uitvoerder. Hierdoor heeft hij veel werkervaring opgedaan en is hij dus uw ideale aannemer Arnhem!

Hoe klein of groot uw verbouwing ook is, wij staan klaar om het voor u te regelen. Wilt u weten wat wij voor andere mensen hebben mogen betekenen? Bekijk dan ons portfolio!

Aannemer Arnhem

De aannemer Arnhem die met u meedenkt

Als aannemer zijn we in staat om projecten van alle maten op te pakken, van het verbouwen van een grote bedrijfshal tot het renoveren van uw woning. Daarbij maken wij duidelijke afspraken met u, zodat u weet wat u kunt verwachten. We houden u natuurlijk goed op de hoogte van de voortgang van de verbouwing en doen we wat we beloven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekeken? Bekijk ons portfolio!

Uw huis verduurzamen!

Duurzaam bouwen is tegenwoordig van groot belang. Door subsidies en besparingen heeft u er niet alleen financieel voordeel mee. Het draagt ook (flink) bij aan de verbetering van uw woon- en werkgenot. Niet voor niks stond duurzaamheid bij het bouwen van onze nieuwe bedrijfshal hoog in het vaandel. Onze hal is door gebruik van zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming-/koeling volledig energie-neutraal.

Wij hebben alle expertise in huis om ook uw woning of bedrijfspand in Arnhem te verduurzamen. Denk aan het isoleren van muren en daken, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen. Beter voor uw portemonnee, uw woongenot en natuurlijk het milieu!

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij als aannemer Arnhem voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij werken niet alleen in Arnhem, maar ook in onder andere Leerdam, Nijmegen en Wageningen.

Bekijk onze projecten!

Bent u benieuwd naar hoe wij onze projecten opleveren? Of wilt u tussentijdse foto’s zien van onze projecten? Kijk dan eens naar ons portfolio! Daar vindt u een collectie van onze uitgevoerde projecten, van dakrenovaties tot verbouwingen.